yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğunlukla modern binalarda kullanılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir perese anında insanların rahat bir itmesi ile dâhilen hariçya doğru açılmaktadır.

Bu nedenle elan mualla bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında saye sağlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel hava anında insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. üste bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine müşkül olur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu vaziyet hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son grado ciddi bir öneme sahiptir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapılarında bapyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların Yangın Kapısı yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, iyi malzemelerden strüktürlması gerekir. Bezemeli yangın kapıları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en muhkem bapların binanın binasına yaraşır çelik gibi malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değfiilmemiştir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde kızılıyoruz.

Inatçı takdirde hem derunerideki insanoğlunun hem bile ürkü halinde sineeriye sonuç giren insanın bireyının tehlikeye atılması kadar bir boyut lakırtı konusu olmaktadır.

Report this wiki page